dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Politie zoekt getuigen van poging woninginbraak Donau Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot inbraak in een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel. Bij de woning aan de Donau is geprobeerd tussen zondag 22 augustus en dinsdag 24 augustus in te breken.

Vermoedelijk zijn de inbrekers gestoord want er is uiteindelijk niet daadwerkelijk ingebroken. De bewoners hebben aangifte gedaan en de politie doet onderzoek. Mocht u iets gezien of gehoord hebben dan wilt de politie graag met u in contact komen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -