dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Twee verdachten schietpartij Dordrecht op vrije voeten

- advertentie -

Dordrecht – De politie heeft de twee aangehouden mannen van 24 en 34 jaar oud vrijgelaten, zij worden niet meer verdacht als betrokkenen bij de schietpartij in Dordrecht-Centrum. Bij het schietincident raakten er twee agenten gewond, en ook de 24-jarige man die aanvankelijk als verdachte werd aangemerkt. Hij ligt nog wel in het ziekenhuis.

Afgelopen woensdagavond werd Dordrecht opgeschrikt door een kogelregen in de Dordtse Binnenstad. Naar wat nu blijkt volgens bronnen van de Telegraaf heeft een 38-jarige persfotograaf uit Dordrecht in verwarde toestand het vuurwapen van een agent afgepakt en hiermee geschoten op de agenten. Één van de agenten is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis, maar moet nog wel een flinke tijd genezen. De andere agent die mogelijk drie keer is geraakt ligt nog in het ziekenhuis, is ernstig gewond, maar wel buiten levensgevaar.

Waardoor de Dordtse fotojournalist tot zijn daad overging is niet bekend. De verdachte zou al langer kampen met persoonlijke problemen. De Dordtenaar wordt na het weekend voorgeleid en blijft vastzitten. Het Openbaar Ministerie heeft geen aanwijzingen dat er nog andere personen bij de schietpartij betrokken zijn geweest.

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -