Twee verdachten schietpartij Dordrecht op vrije voeten

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – De politie heeft de twee aangehouden mannen van 24 en 34 jaar oud vrijgelaten, zij worden niet meer verdacht als betrokkenen bij de schietpartij in Dordrecht-Centrum. Bij het schietincident raakten er twee agenten gewond, en ook de 24-jarige man die aanvankelijk als verdachte werd aangemerkt. Hij ligt nog wel in het ziekenhuis.

Afgelopen woensdagavond werd Dordrecht opgeschrikt door een kogelregen in de Dordtse Binnenstad. Naar wat nu blijkt volgens bronnen van de Telegraaf heeft een 38-jarige persfotograaf uit Dordrecht in verwarde toestand het vuurwapen van een agent afgepakt en hiermee geschoten op de agenten. Één van de agenten is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis, maar moet nog wel een flinke tijd genezen. De andere agent die mogelijk drie keer is geraakt ligt nog in het ziekenhuis, is ernstig gewond, maar wel buiten levensgevaar.

- Advertisement -

Waardoor de Dordtse fotojournalist tot zijn daad overging is niet bekend. De verdachte zou al langer kampen met persoonlijke problemen. De Dordtenaar wordt na het weekend voorgeleid en blijft vastzitten. Het Openbaar Ministerie heeft geen aanwijzingen dat er nog andere personen bij de schietpartij betrokken zijn geweest.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Veiligheidsdiensten oefenen rondom Utrecht Centraal

Utrecht - Vanmiddag hebben veiligheidsdiensten geoefend op Utrecht centraal. De oefening, genaamd Explosive Lion, liep eigenlijk de hele...

Persoon gewond nadat explosief door brievenbus wordt gegooid Cortenbachsingel Rotterdam

Rotterdam - Bij een huis aan de Cortenbachsingel in Rotterdam is woensdagavond rond 23.00 uur een explosief naar...

Agenten vinden explosief tijdens doorzoeking woning Rembrandtstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Rembrandststraat in Rotterdam is woensdagmiddag een explosief aangetroffen. De politie besloot...

Twee gewonden na zeer ernstig ongeluk tussen bestelbus en vrachtwagen Markweg Rotterdam

Rotterdam (Europoort) - Bij een zeer ernstig ongeluk op de Markweg in Rotterdam-Europoort is dinsdagochtend een persoon zeer...