woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Automobilist crasht tegen boom na ruzie Galvanistraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Vrijdagavond 27 augustus is er een gewonde gevallen bij een verkeersongeval op de Galvanistraat. Rond kwart voor twaalf werd de politie gealarmeerd vanwege een mogelijk schietincident bij het Marconiplein. Omwonenden hadden een knal en geruzie gehoord, maar dit bleek slechts deels te kloppen.

Er was sprake van een ruzie en dit veroorzaakte een ongeval. Een automobilist reed op de Galvanistraat tegen een boom. Een gewonde is naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De politie zoekt nog uit wat er precies gebeurd is en heeft een plaats delict gemaakt. Er zijn meerdere voorwerpen veiliggesteld, zoals een telefoon die was weggegooid.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -