woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Fietser (13) wijkt uit voor auto en belandt in sloot, politie zoekt getuigen Langeweg Oude-Tonge

- advertentie -

Oude-Tonge – De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval afgelopen vrijdagavond in Oude-Tonge. Een 13-jarige fietser moest tussen 19.35 uur en 19.48 uur uitwijken voor een auto en kwam daarbij ten val en rolde in de sloot. Een omstander die het zag gebeuren trok de jongen snel uit de sloot.

De automobilist die betrokken was bij het incident is doorgereden, het zou gaan om een klein zwartkleurig voertuig. De politie wil graag met deze bestuurder in gesprek komen. Het verlaten van een plaats ongeval ook al is dit zonder schade is strafbaar.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -