dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Politie rolt hennepkwekerij op Hoekeindseweg Bleiswijk

- advertentie -

De politie heeft afgelopen week een hennepkwekerij opgerold in een pand aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk. De kwekerij kwam naar voren na een lopend onderzoek. Eenmaal in de woning werd er een relatief kleine kwekerij van 100 planten aangetroffen.

De politie heeft de kwekerij direct laten ontmantelen. Naar de eigenaar van het pand en de personen die de kwekerij onderhielden wordt een onderzoek gestart. Hennepkwekerijen zijn gevaarlijk en daarom illegaal. Ook is er meestal sprake van diefstal van stroom.

Foto : Wijkagent Bleiswijk

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -