zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Auto op zijn kop na ongeval Gaderingviaduct Rotterdam Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Een automobilist is afgelopen nacht op het Gaderingviaduct over de kop geslagen na een éénzijdig ongeval. Door een nog onbekende oorzaak heeft de bestuurder de macht over het stuur verloren waarop de auto kantelde.

Omdat niet bekend was of de bestuurder bekneld zou zitten werd in eerste instantie ook de brandweer opgeroepen, al snel bleek dat de bestuurder aanspreekbaar was en zelf uit het voertuig was gekomen. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken en overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto : Kevin Schenk

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -