maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Brand in bedrijfspand Edisonweg Alblasserdam mogelijk aangestoken

- advertentie -

Alblasserdam – Het bedrijf Smeets Ferry aan de Edisonweg is afgelopen nacht beschadigd geraakt nadat er brand is gesticht. Bij aankomst werden er verbroken ruiten aangetroffen en veel schade aan het pand, meld Peter stam Alblasserdamsnieuws. Er werd direct een mogelijk link gelegd met de vergisontvoering, maar hiervan blijkt vooralsnog geen sprake te zijn.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Het pand stond wel vol rook en twee bedrijven hebben hierdoor schade opgelopen. Bij de gevel werd verdacht materiaal aangetroffen. De politie heeft een plaats delict gemaakt om onderzoek te kunnen doen en gaat uit van brandstichting. Heeft u tips neem dan contact op met de politie.

Lees meer op Alblasserdamsnieuws


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -