Brand in bedrijfspand Edisonweg Alblasserdam mogelijk aangestoken

Date:

Deel bericht:

Alblasserdam – Het bedrijf Smeets Ferry aan de Edisonweg is afgelopen nacht beschadigd geraakt nadat er brand is gesticht. Bij aankomst werden er verbroken ruiten aangetroffen en veel schade aan het pand, meld Peter stam Alblasserdamsnieuws. Er werd direct een mogelijk link gelegd met de vergisontvoering, maar hiervan blijkt vooralsnog geen sprake te zijn.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Het pand stond wel vol rook en twee bedrijven hebben hierdoor schade opgelopen. Bij de gevel werd verdacht materiaal aangetroffen. De politie heeft een plaats delict gemaakt om onderzoek te kunnen doen en gaat uit van brandstichting. Heeft u tips neem dan contact op met de politie.

- Advertisement -

Lees meer op Alblasserdamsnieuws

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd