Massale vechtpartij brengt tientallen agenten op de been in Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Tientallen agenten hebben gisterenavond twee grote groepen vechtende personen uit elkaar moeten drijven. Rond 22.45 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij tussen de Johan de Wittstraat en de Spuiboulevard. Omdat er mogelijk zou zijn gestoken werd ook de traumahelikopter en twee ambulances ter plaatse gestuurd. Eenmaal ter plekke was de situatie grimmig. De agenten schaalden flink op om genoeg mankracht ter plaatse te krijgen.

Tientallen agenten, het Team Parate Eenheid en hondengeleiders wisten met  behulp van wapenstokken de groepen uit elkaar te drijven en de situatie weer onder controle te krijgen. Één persoon werd gewond aangetroffen met een flinke hoofdwond, hij is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Er heeft geen steekpartij plaatsgevonden. Of er aanhoudingen zijn verricht is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd