zaterdag, mei 21, 2022
12.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Kleine brand in bestelbus Van Utrechtweg Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Een bestelbus heeft maandagmorgen schade opgelopen doordat er brand ontstond in de motorruimte. De bus stond op het bedrijventerrein op de van Utrechtweg in Krimpen aan den IJssel.

Vanwege de afsluiting van de C.G Roosweg werden er twee brandweerkazernes op pad gestuurd. De brandweer van Capelle aan den IJssel was snel ter plaatse en bluste het relatief kleine brandje in de motorruimte. De bus is hierna afgesleept door een berger. De oorzaak is niet bekend.

Foto : Boas Bosschaart

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -