Meerdere woninginvallen in onderzoek schietincidenten Rotterdam Feijenoord

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie ging maandagochtend 30 augustus zeven woningen binnen, verspreid door Rotterdam. Aanleiding was de hoeveelheid schietincidenten in de maanden juli en augustus in de wijk Feijenoord.

De woningen kwamen naar voren in het onderzoek van de recherche. Het arrestatieteam werd ingezet vanwege de mogelijke aanwezigheid van vuurwapens in de woningen.

- Advertisement -

Verschillende bewoners in Rotterdam-Zuid, -West en -Oost kregen vanmorgen de politie of het arrestatieteam op bezoek. Hun woningen werden doorzocht op bezit van vuurwapens.

Informatie vanuit de opsporing, wijkagenten en ook tips uit de buurt zorgden ervoor dat er genoeg informatie was om “door te pakken”. Bij de doorzoekingen werden echter geen vuurwapens aangetroffen. Ook is er niemand aangehouden. Wel nam de politie een geldbedrag en verschillende telefoons in beslag.

Het onderzoek naar deze reeks incidenten aan vuurwapengeweld gaat onverminderd door en soortgelijke acties sluit de politie de komende tijd niet uit. Ook aanhoudingen sluit de politie niet uit.

Tips of informatie delen?
Heeft u informatie of tips over vuurwapenbezit? Dan komt de politie graag met u in contact. Dat kan via het speciale telefoonnummer waarop uw informatie vertrouwelijk wordt behandeld: 06-33236432. Wanneer uw tip leidt tot de vondst van een vuurwapen staat daar een beloning van max. €750,- tegenover.

- Advertisement -

Gerelateerd