Rotterdamse restauranteigenaresse overvallen op weg naar huis

Date:

Share post:

Rotterdam – Zaterdagavond 28 augustus is een vrouw overvallen op de 3e Pijnackerstraat. De politie heeft vandaag een getuigenoproep verspreid.

De vrouw was na haar werk naar huis aan het lopen. Bij zich had ze een tas van Albert Heijn met daarin een hoeveelheid geld. Dit geld was de opbrengst van haar restaurant. Ook zaten identiteit- en bankpassen in de tas.

Een nog onbekende verdachte trok rond half twaalf de tas uit haar handen en is weggefietst in de richting van de Gerard Scholtenstraat.

Getuigenoproep
De politie roept mensen die zaterdagavond rond dat tijdstip iets hebben gezien of gehoord om contact op te nemen. Misschien heeft u iemand zich verdacht zien ophouden in de omgeving, of misschien heeft u de man zien fietsen met de Albert Heijn-tas.

De recherche zegt dat alle informatie dat kan leiden naar de identiteit van de verdachte welkom is. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd