Zeer grote brand verwoest bedrijfspand Linschotenstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een zeer grote brand heeft vanmorgen vroeg een bedrijfspand van een scooterverhuurbedrijf aan de Linschotenstraat grotendeels verwoest. Rond 05.00 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van bewoners uit Overschie dat zij vlammen zagen op het industrieterrein. De brandweer rukte met meerdere wagens uit en trof een uitslaande brand aan.

De vlammen sloegen metershoog uit het pand. Door op te schalen naar zeer grote brand kwamen er genoeg handjes ter plaatse en een groot watertransport om de voertuigen en manschappen van voldoende bluswater te kunnen voorzien. De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling die in de richting van het Rotterdam-West en de A20 trok.

Door de snelle inzet van meerdere peletons aan brandweereenheden was de brand rond half 7 onder controle en konden de eerste eenheden weer vertrekken. Het nablussen zal nog enige tijd duren, hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Kevin Schenk

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd