Meerdere aanhoudingen na vermeende overval in Rotterdam-zuid

Date:

Share post:

Rotterdam – Drie mannen zijn dinsdagavond 31 augustus aangehouden na een vermeende overval op een Kruidvat-filiaal aan de Beijerlandse Passage.

De politie werd rond kwart voor zeven gealarmeerd voor een mogelijke overval op de drogisterij. Agenten trokken vanwege het mogelijk bezit van een vuurwapen hun kogelwerende vesten aan en gingen met meerdere eenheden ter plaatse.

De politie heeft drie verdachten aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verder verhoor. Hun rol wordt verder onderzocht. In een prullenbak in de straat werd een vuurwapen en munitie aangetroffen. Deze zou mogelijk gedumpt zijn door een van de overvallers.

De recherche doet verder onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld. Voor zover bekend is het enkel tot een poging tot overval gebleven en was er niks weggenomen.

- Advertisement -

Gerelateerd