Meerdere aanhoudingen na vermeende overval in Rotterdam-zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Drie mannen zijn dinsdagavond 31 augustus aangehouden na een vermeende overval op een Kruidvat-filiaal aan de Beijerlandse Passage.

De politie werd rond kwart voor zeven gealarmeerd voor een mogelijke overval op de drogisterij. Agenten trokken vanwege het mogelijk bezit van een vuurwapen hun kogelwerende vesten aan en gingen met meerdere eenheden ter plaatse.

- Advertisement -

De politie heeft drie verdachten aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verder verhoor. Hun rol wordt verder onderzocht. In een prullenbak in de straat werd een vuurwapen en munitie aangetroffen. Deze zou mogelijk gedumpt zijn door een van de overvallers.

De recherche doet verder onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld. Voor zover bekend is het enkel tot een poging tot overval gebleven en was er niks weggenomen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Twee personen op de vlucht nadat auto op zijn kop in sloot belandt Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda - De hulpdiensten zijn begin van de middag groots uitgerukt voor een voertuig te water aan de...

Opnieuw explosie bij flat Ooltgensplaathof Rotterdam

Rotterdam - In een flat aan het Ooltgensplaathof in Rotterdam heeft opnieuw een explosie plaatsgevonden. Er zouden door...

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...

Gewonde na schietpartij tussen twee auto’s Meester Arendstraat Rotterdam

Rotterdam - In de Meester Arendstraat in Rotterdam heeft vrijdagavond een schietpartij plaatsgevonden, daarbij is vermoedelijk iemand gewond...