woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Brandweer uitgerukt voor mogelijke drenkeling Klaas Klinkertweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De hulpdiensten zijn woensdagmorgen rond 10.20 uur uitgerukt voor een mogelijke persoon te water aan de Klaas Klinkertweg in Capelle aan den IJssel. Omstanders hadden een helm in het water gezien en hadden het vermoeden dat er ook een persoon in zou kunnen liggen.

De brandweer was snel ter plaatse, maar trof geen persoon aan. De helm afkomstig van een Go Sharing scooter is uit het water gehaald, en de overige opgeroepen hulpdiensten konden worden afgemeld. Hoelang de helm in het water heeft gelegen is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -