Geldbeloning voor gouden tip in onderzoek doodgestoken Daniël Anches

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Gisteravond werd in Opsporing Verzocht aandacht gevraagd voor de dood van de 27-jarige Rotterdammer Daniël Anches. Hij kwam om het leven bij een steekincident aan de Jongkindstraat. Inmiddels is er een beloning van vijftienduizend euro beschikbaar voor de gouden tip.

Op de Jongkindstraat, bij de boogjes die de weg scheiden van de Rochussenstraat, wordt vaak door groepjes mensen gechilld. Vrijdag 23 juli was dat ook het geval. Zeer waarschijnlijk is er een ruzie ontstaan, die rond 00.20 uur uitmondde in een steekpartij.

- Advertisement -

Drie betrokkenen personen raakten gewond. Ondanks de inzet van de toegesnelde hulpdiensten overleed de 27-jarige Daniël ter plaatse. Een 42-jarige man liep een zware verwonding op en is direct naar het ziekenhuis gebracht. De derde betrokkene, een 40-jarige Rotterdammer, raakte lichtgewond.

Verdachten
Tijdens het onderzoek werd aan de Jongkindstraat een mes aangetroffen, dat is in beslag genomen. Later die fatale nacht werden de twee gewonden (40 en 42 jaar oud) aangehouden in het ziekenhuis voor hun betrokkenheid bij het incident. Daarnaast werd een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gearresteerd. Een van hen is inmiddels vrijgelaten, maar politie en justitie denken nog steeds dat ze alle drie betrokken zijn bij het overlijden van Daniël.

Geldbeloning voor gouden tip
Een groot onderzoeksteam probeert te achterhalen wat er die avond precies gebeurd is. Nieuwe getuigen en camerabeelden kunnen daarbij van groot belang zijn. Opsporing Verzocht besteedde aandacht aan de zaak, waarin een beloning van 15.000 euro wordt uitgeloofd voor de gouden tip.

Artikel gaat verder onder video

Heeft u in die nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 juli iets gezien wat relevant kan zijn voor het onderzoek, heeft u iets gehoord, heeft u meer informatie of misschien zelfs camera- of dashcambeelden die u nog niet met ons gedeeld heeft? Help ons antwoorden te vinden voor de nabestaanden en neem contact met ons op.

U kunt tips melden bij de politie via 0900-8844 of het online tipformulier. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd