Politie houdt Rotterdamse vrouw (43) aan als verdachte in zaak vergisontvoering

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft een 43-jarige Rotterdamse vrouw aangehouden voor de reeks bedreigingen in Alblasserdam, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. De politie kwam de vrouw op het spoor nadat zij een rol zou hebben gespeeld in verstuurde dreigbrieven. De brieven werden gestuurd naar de adressen van de 59-jarige Alblasserdammer die het vermoedelijke doelwit is geweest van de vergisontvoering.

De brieven werden verstuurd naar het bedrijf van de man in Zwijndrecht, het adres van zijn vriendin in Alblasserdam en haar zoon in Hendrik-Ido-Ambacht. Bij het bedrijf werd brand gesticht met zware schade tot gevolg en bij de woningen ging een explosief af en werd er op de woning geschoten.

- Advertisement -

Wat voor rol de vrouw precies heeft is niet bekend. De politie heeft een zeer groot team aan rechercheurs opgezet om de daders te vinden en te arresteren. De incidenten zoals de ontvoering en de aanslagen op de panden hebben vermoedelijk te maken met een drugsvangst van 1900 kg cocaïne in de haven van Antwerpen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd