vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Man zwaargewond na val door dak van loods Zeedijk in Stad aan ’t Haringvliet

- advertentie -

Stad aan ’t Haringvliet – Een man is donderdagmiddag rond 13.30 uur zwaargewond geraakt nadat hij door het dak van een loods was gevallen op Zeedijk in Stad aan ’t Haringvliet. De man raakte door de val ernstig gewond, het Mobiel Medisch Team kwam hiervoor ter plaatse.

Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens met een spoedtransport overgebracht naar het Erasmus MC. Wat voor verwondingen de man precies heeft is niet bekend. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het bedrijfsongeval.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,223VolgersVolg
- advertentie -