maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Kinderen springen op zij nadat man hond dood rijdt op stoep

- advertentie -

Roosendaal – Een man heeft donderdagavond op hoge snelheid een hond doodgereden in de Adriaen Brouwerstraat in Roosendaal, kinderen die hond aan het uitlaten waren konden nog maar net opzij springen. Een getuige had het voorval zien gebeuren en waarschuwde de politie.

Agenten hadden een kenteken doorgekregen en gingen op zoek naar de verdachte. Een 32-jarige man uit Roosendaal kon korte tijd later door agenten worden aangehouden. De man zit vast en er wordt nog gekeken of de man onder invloed heeft gereden. Hoe het met de kinderen gaat is niet bekend.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -