woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Man (26) gewond na steekpartij Ringmuur Oostvoorne

- advertentie -

Oostvoorne – In een woning aan de Ringmuur in Oostvoorne heeft vrijdagmorgen rond 08.00 uur een steekpartij plaatsgevonden waarbij een 26-jarige man gewond is geraakt. Het slachtoffer werd door agenten in de woning aangetroffen en had meerdere snijwonden.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Agenten gingen op zoek naar de verdachte en trof deze in Kruiningergors aan. De 19-jarige man ook uit Oostvoorne is aangehouden als verdachte. De aanleiding van het steekincident wordt nog onderzocht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -