Moeder (37) en dochter (2) zwaargewond in woning Groningen na geweldsincident

Date:

Deel bericht:

Groningen – De politie heeft vrijdagmorgen rond 04.30 een 37-jarige vrouw en haar 2-jarige dochter ernstig gewond aangetroffen in een woning in de Marmerstraat in de Groningen. Een 43-jarige man uit Groningen is aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij het incident.

Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. Onderzoek moet uitwijzen wat het motief van het geweldsincident is geweest. Agenten gingen naar de woning in de wijk Vinkhuizen na een melding. Ambulancepersoneel was snel ter plaatse en heeft de slachtoffers met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Forensisch medewerkers zijn al sinds de vroege morgen met onderzoek bezig. Hoe het met moeder en dochter op dit moment gaat is niet bekend. De politie roept getuigen op om zich te melden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd