zondag, juni 26, 2022
21 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Twee gewonden na steekpartijen in Rotterdam Centrum

- advertentie -

Rotterdam – Twee mannen zijn donderdagavond gewond geraakt als gevolg van een steekpartij in het centrum van Rotterdam. Rond 23.45 uur vond de eerste steekpartij plaats op het Schouwburgplein, een man raakte daarbij gewond aan zijn buik. Ongeveer 45 minuten later werd een man in zijn been gestoken op de Lijnbaan.

De hulpdiensten hebben allebei de slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht. Bij het steekincident op de Lijnbaan zijn twee personen aangehouden. Voor het steekincident op het Schouwburgplein is de verdachte nog voortvluchtig. Het slachtoffer van de steekpartij op het Schouwburgplein wilde geen aangifte doen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -