woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Politie lost waarschuwingsschot op de Gordelweg na verkeersruzie in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmiddag op de Gordelweg een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een verdachten. Kort daarvoor zou de verdachte betrokken zijn geweest bij een verkeersruzie op de G.J De Jongweg in Rotterdam. Omstanders die het zagen gebeuren zagen vermoedelijk vuurwapens.

De politie ging naar de verdachte op zoek en kwamen deze tegen op de Gordelweg. De bestuurder kreeg een stopteken en agenten starten een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachten). Omdat de verdachte niet goed luisterde loste een agent een waarschuwingsschot. De verdachte gaf zich over en is aangehouden. Het onderzoek loopt nog.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -