Politie lost waarschuwingsschot op de Gordelweg na verkeersruzie in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmiddag op de Gordelweg een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een verdachten. Kort daarvoor zou de verdachte betrokken zijn geweest bij een verkeersruzie op de G.J De Jongweg in Rotterdam. Omstanders die het zagen gebeuren zagen vermoedelijk vuurwapens.

De politie ging naar de verdachte op zoek en kwamen deze tegen op de Gordelweg. De bestuurder kreeg een stopteken en agenten starten een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachten). Omdat de verdachte niet goed luisterde loste een agent een waarschuwingsschot. De verdachte gaf zich over en is aangehouden. Het onderzoek loopt nog.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd