Politie “sluit misdrijf niet uit” na aantreffen overleden man in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – In de nacht van donderdag op vrijdag 3 september werd in Den Haag een overleden man aangetroffen. De politie heeft een grootschalig onderzoek opgezet, maar heeft nog niet kunnen achterhalen wat er gebeurd is. De recherche vraagt eventuele getuigen om contact op te nemen.

De man werd rond 02.00 uur aangetroffen in een parkje langs de Lijnbaan en de Nieuwe Loosduinsebrug, tegenover ziekenhuis Westeinde. Het stuk groen ligt redelijk uit het zicht, zeker ’s nachts in het donker.

- Advertisement -

De politie maakte een plaats delict en verrichte uitgebreid onderzoek. Het slachtoffer blijkt een 56-jarige Hagenaar. Het onderzoeksteam tast nog in het duister naar wat er zich heeft afgespeeld en sluit een misdrijf niet uit.

Getuigenoproep
Het rechercheteam is specifiek op zoek naar mensen die tussen donderdagavond 20:30 uur en vrijdag 01:00 uur in de omgeving van het park aan de Lijnbaan, tegenover PsQ, iets gezien of gehoord hebben. Ook als u tussen de genoemde tijdstippen in het parkje hebt gewandeld of gezeten, komt de politie graag met u in contact.

Heeft u tips of informatie die van belang kunnen zijn bij dit onderzoek? Neem dan contact op met de opsporingstiplijn via 0800-6070. Alle informatie is welkom. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie raakt slaags met demonstranten, ministerie van OCW beklad

Den Haag - Donderdag 6 juni zijn er meermaals confrontaties ontstaan tussen agenten en pro-Palestijnse betogers in Den...

Vier nieuwe verdachten aangehouden voor Eritrese rellen in Den Haag

Den Haag - De Politie heeft vier nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de ongeregeldheden op de...

32- jarige Hagenees zwaargewond na schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht rond 03.00 uur vond er een schietpartij plaats op de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Een...

Eritrese relschoppers kwamen naar Den Haag voor ‘vreedzame demonstratie’

Den Haag - Vrijdag 17 mei verschenen de eerste verdachten voor de rechter voor de Eritrese rellen afgelopen...