Bewoonster vergeet pannetje, woning vol rook Tosca Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De brandweer moest zaterdagavond vlak voor middernacht uitrukken naar de Tosca in Capelle-Schollevaar. Een buurvrouw hoorde de rookmelder afgaan van haar buren en alarmeerde de brandweer. Die kwamen met spoed ter plaatse.

Eenmaal aangekomen werd er in eerste instantie niet open gedaan, na flink wat kloppen werd de bewoonster wakker en bleek dat de woning vol stond met blauwe rook van een vergeten pannetje. Het pannetje werd van het vuur gehaald, en de ramen voor ventilatie open gezet. De bewoonster mag blij zijn dat haar buurvrouw heeft gebeld, hiermee is mogelijk erger voorkomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd