maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Gewonde na steekpartij Rijksstraatweg Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Bij een steekpartij in een woning aan de Rijksstraatweg is afgelopen nacht rond 00.05 uur een ruzie uitgemond in een steekpartij. Twee personen in de huiselijke sfeer hadden ruzie gekregen waarop de één de ander neerstak.

Politie en ambulancemedewerkers kwamen ter plaatse en hebben het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. Voor het incident was ook een traumateam opgeroepen maar deze hoefde niet ter plaatse te komen.

De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -