Politie onderzoekt melding schietpartij Vrijenburgweg Barendrecht

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – De politie kreeg rond 07.40 uur een melding van een mogelijke schietpartij aan de Vrijenburgweg in Barendrecht. Agenten gingen ter plaatse nadat meerdere melders aangegeven hadden dat ze mogelijk schoten hadden gehoord en daarna een meisje gillend hadden zien wegrennen.

De politie was snel ter plaatse, maar trof alleen een groepje jongeren aan. Zij zijn voor de zekerheid gefouilleerd, maar er werd niets verdachts bij hen aangetroffen. Ook werden er geen hulzen van een eventuele schietpartij teruggevonden. Omdat er verder niets is aangetroffen lijkt het erop dat de knallen van iets anders afkomstig zijn geweest.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd