maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Arrestant smeert eigen stront uit in politiecel Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Nu is de politie wel wat gewend met het hebben van vieze klusjes, maar een arrestant in het politiebureau van Spijkenisse maakte het wel heel erg bont. De arrestant besloot om in zijn eigen cel te poepen en dit uit te smeren over de wanden.

De politie kwam er snel achter omdat de lucht niet te harden was en dit zelfs twee kamers tijdens een verhoor werd geroken. De arrestant is uit zijn cel gehaald en gewassen waarna hij is overgebracht naar een speciale cel. Wie de cel heeft schoongemaakt is niet bekend.

Foto : Politie Nissewaard

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -