Drie verdachten aangehouden voor beroving met gijzeling van Dordtenaar in Barendrecht

Date:

Deel bericht:

Rotterdam, Barendrecht – De politie heeft op 6 juli en op 7 september drie verdachten van een beroving en gijzeling aangehouden. Het gaat om mannen van 19 jaar uit Rotterdam, 20 jaar uit Barendrecht en 15 jaar uit Rotterdam.

De drie aangehouden mannen worden ervan verdacht in de nacht van zaterdag op zondag 6 juni in Barendrecht een Dordtenaar te hebben overvallen. Dit gebeurde tussen half twaalf en half één op de parkeerplaats aan de Achterzeedijk, vlakbij de kinderboerderij aldaar.

- Advertisement -

Het slachtoffer werd mishandeld en bedreigd, en vervolgens in zijn eigen auto geduwd. Terwijl zijn overvallers met hem wegreden, dwongen zij hem zijn pincode en bankpas af te geven. Bij automaten aan de Putsebocht in Rotterdam-Bloemhof, maar ook in IJsselmonde en bij het gemeentehuis in Barenrecht werd er vervolgens geld van zijn rekening haalden.

Uiteindelijk werd het slachtoffer uit zijn auto gezet en reed het trio met de Audi A3 weg.
De auto van het slachtoffer kwam terecht. De daders leken in eerste instantie spoorloos, maar dat bleek ijdele hoop. Onderzoek van de recherche leidde tot de aanhouding van de drie in juli en gisteren. Ze zitten vast en worden verhoord.

- Advertisement -

Gerelateerd