dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Rookontwikkeling in cabine van tractor Ketensedijk Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – In een tractor heeft woensdagmiddag korte tijd een kleine brand gewoed. De tractor werd gebruikt bij maaiwerkzaamheden op de Ketensedijk ter hoogte van de Algerabrug, spontaan kwam er rookontwikkeling vrij waarop de brandweer werd gebeld.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse, gelukkig was de brand toen al uit. De brandweer heeft nog enige tijd gekoeld. Wat er precies in brand stond is niet bekend. De tractor is voor zover bekend op eigen kracht weer vertrokken.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -