Verdachte (16) meldt zich voor steekpartij Wingerd Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een 16-jarige Capellenaar heeft zichzelf woensdagmorgen gemeld op het politiebureau als verdachte van de steekpartij op de Wingerd in Capelle-Schenkel. De jongen zou daar een 17-jarige plaatsgenoot voor de deur na een ruzie hebben neergestoken.

Het slachtoffer raakte door de steekpartij zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Van de steekpartij waren veel mensen getuige, er was een goed signalement van de verdachte. Diezelfde avond viel het Team Parate Eenheid nog een woning aan de Bongerd binnen. Of dit de woning van de verdachte is geweest is nog niet bekend.

De politie doet verder onderzoek in de zaak, hoe het met het slachtoffer is, is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd