Verwarde man houdt hulpdiensten bezig Wingerd Hellevoetsluis

Date:

Share post:

Hellevoetsluis – Een verwarde man heeft woensdagmiddag enige tijd de hulpdiensten bezig gehouden in de Wingerd in Hellevoetsluis. De man dreigde mogelijk om zijn huis in de brand te steken of met een mes zichzelf iets aan te doen. De politie kwam ter plaatse en zette een groot gebied rondom de woning af om rustig met de man in overleg te kunnen gaan.

Agenten probeerden met de man te communiceren, dat lukte in eerste instantie niet. Een kennis van de man deed ook een poging en wist wel tot de man door te dringen. De man gaf zich zonder geweld over en is overgebracht naar een zorginstantie. Daar zal hem de hulp worden aangeboden die nodig wordt geacht. In de woning zelf was verder niets aan de hand.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd