dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Weer brand in schoorsteen van restaurant Rietdekkerweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bewoners van een wooncomplex aan de Rietdekkerweg belde rond 05.00 uur de brandweer omdat er een brandlucht werd waargenomen. De brandweer kwam vervolgens ter plaatse en stelde een langdurig onderzoek in. Na wat sloopwerkzaamheden werd na anderhalf uur ontdekt dat er in het schoorsteenkanaal mogelijk wat aan het smeulen was.

De brandweer heeft boven op het dak de schoorsteen open gemaakt om deze te kunnen vegen. Er kwam daarbij wat lichte rook vrij. De schoorsteen is van een houtskoolrestaurant en het is niet de eerste keer dat er brand woedt. Al zeker vier keer eerder zijn er problemen geweest. Brandpreventie is in kennis gesteld om te beoordelen of alles nog aan de eisen voldoet.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -