dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Melding schietpartij blijkt mogelijk schot met luchtbuks Lavendelstraat Maassluis

- advertentie -

Maassluis – Buurtbewoners van de Lavendelstraat in Maassluis belden afgelopen donderdagavond de politie nadat zij mogelijk schoten hadden gehoord. De politie rukte uit voor de melding van een schietpartij en trof uiteindelijk in een ruit een kleine inslag aan.

Agenten stelden een onderzoek in, het lijkt erop dat er is geschoten met een luchtdrukwapen. Twee jongens zouden na het incident zijn weggerend. De politie is naar hen op zoek. De Forensische Opsporing is een onderzoek gestart. Er raakte niemand gewond.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -