Achtervolging eindigt op terras Willemstraat Breda

Date:

Deel bericht:

Breda – Een man is vrijdagavond tijdens een politieachtervolging een terras op de Willemstraat in Breda opgereden. Wonder boven wonder was er niemand op het terras aanwezig en vielen er geen gewonden.

Agenten achtervolgden de 31-jarige man omdat hij was opgevallen vanwege zijn hoge snelheid. Agenten gaven de man een stopteken omdat ze hem wilden controleren, hij koos het hazenpad en ging er op hoge snelheid vandoor. Lang duurde de achtervolging niet, nadat de man bijna twee voetgangers had aangereden schoot hij een terras op waar de auto tot stilstand kwam.

- Advertisement -

De man is door agenten overgebracht naar het bureau waar hij is ingesloten. Tijdens de ademtest bleek dat hij twee keer zo veel alcohol in zijn bloed had zitten dan is toegestaan. De voetgangers hebben aangifte gedaan van poging doodslag.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd