dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Dode en twee zwaargewonden na ernstig ongeval A2 Nieuwer ter AA

- advertentie -

Vinkeveen – Bij een zeer ernstig verkeersongeval op de A2 ter hoogte van Nieuwer Ter Aa is afgelopen nacht een 31-jarige man om het leven gekomen. De man botste al spookrijdend op een tegemoetkomende auto, de twee inzittenden van het voertuig raakten zwaargewond.

De slachtoffers van de tegemoetkomende auto zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hun toestand is op dit moment zorgelijk. Één van de slachtoffers is een 49-jarige man. De brandweer is geruime tijd bezig geweest om de slachtoffers uit de auto te bevrijden.

Vanwege het ongeval was de A2 in beide richtingen afgesloten. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -