Drie verdachten aangehouden voor wapenbezit en bedreiging in Rotterdam Zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag drie verdachten aangehouden voor wapenbezit, bedreiging en de vondst van een hennepkwekerij. De politie kwam de verdachten op het spoor nadat getuigen op de Leliënstein de politie hadden gebeld dat er in de woning aan de Leliënstein een ruzie gaande was waarbij mogelijk een schot was gehoord. Toen agenten ter plaatse stelden zij een onderzoek in en troffen een hennepkwekerij en een vuurwapen aan in de woning van de man.

De bewoner een 45-jarige man werd aangehouden en de politie startte een onderzoek. De bewoner vertelde bedreigd te zijn, de verdachte daarvan was net vertrokken. Het onderzoek leidde tot een aanhouding van een 52-jarige man op zaterdagmiddag op het Molenvliet in Rotterdam. De 51-jarige man die in het gezelschap was van de verdachte had een vuurwapen bij zich en is ook aangehouden.

- Advertisement -

De politie heeft de hennepkwekerij die bestond uit een hoeveelheid stekjes ontruimd. De recherche is een onderzoek gestart naar wat zich precies heeft afgespeeld in de woning aan de Leliënstein.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd