Hoogwerker omgevallen, man gewond Baronielaan Breda

Date:

Share post:

- Advertisement -

Breda – Een medewerker van een schoonmaakbedrijf is zaterdagmorgen opde Baronielaan in Breda gewond geraakt nadat de hoogwerker die hij gebruikte door een onbekende oorzaak omviel. De man stond vermoedelijk in het bakje van de hoogwerker toen het mis ging.

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend wat voor verwondingen het slachtoffer heeft opgelopen. De politie heeft de omgeving afgezet en er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident. Vermoedelijk heeft de kraan niet stabiel genoeg gestaan.

De schoonmaker was bezig met het reinigen van de ramen van de kerk. De schade door het omvallen lijkt mee te vallen, de kraan is boven de ingang van een parkeergarage terecht gekomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd