zaterdag, mei 21, 2022
15.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Pokémon en Lego producten buitgemaakt bij ramkraak speelgoedwinkel Intertoys in Voorburg

- advertentie -

Voorburg – Bij een ramkraak op speelgoedwinkel Intertoys aan het Koningin Julianaplein is vrijdagavond veel schade aangericht. Rond half tien reed een witte bestelbus hard tegen de winkelpui. Bij de kraak zijn voornamelijk Lego en Pokémon producten gestolen. Hoeveel er is buitgemaakt wordt niet verteld.

De politie heeft met een helikopter een witte bestelbus gevolgd. Dit bleek het verkeerde voertuig te zijn. De gebruikte bus werd uiteindelijk teruggevonden aan de Soesterbergstraat in Den Haag. Er is voor zover bekend nog niemand aangehouden.

Een ramkraak op een speelgoedwinkel lijkt niet voor de hand liggend. Lego en Pokémon producten zijn echter ontzettend populair. Een doos lego kost al snel tientallen euro’s. De speelgoedwinkel is zaterdag gesloten om op te ruimen en de winkelpui te laten herstellen.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -