zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Bleiswijker (23) haalt nat pak in Bant

- advertentie -

Een 23-jarige man uit Bleiswijk heeft afgelopen nacht een nat pak gehaald door met zijn auto te water te raken. De bestuurder reed in het plaatsje Bant (Flevoland) weg van een bezoek en dacht een mooie binnendoorweg gevonden te hebben. De binnendoorweg bleek na een paar honderd meter op te houden waardoor de automobilist de sloot in reed.

De man kon gelukkig zelf zijn auto uitkomen en belde de politie dat hij een ongeluk had gehad. Agenten gingen ter plaatse en hebben de man opgevangen. De man had niet gedronken en bleek puur een verkeerde inschatting te hebben gemaakt.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -