Hulpdiensten zoeken naar “parachutist” te water Langeraarse Plassen Ter Aar

Date:

Deel bericht:

Ter Aar – De hulpdiensten rukten zondagavond rond 18.00 uur uit voor een melding van een mogelijke neergestorte parachutist. De brandweer rukte vervolgens met meerdere brandweervoertuig uit om op zoek te gaan. Ook de politiehelikopter werd ingezet voor het maken van zoekslagen. Uiteindelijk bleek het te gaan om een matrasvlieger.

De hulpdiensten gingen uit voorzorg grootscheeps op zoek. Niet veel later spraken zij gelukkig een vliegenier die bevestigde dat zijn vlieger die de beschrijving had van de melders was neergekomen. Omdat het om een behoorlijke vlieger ging leek het op een parachutist.

- Advertisement -

De vlieger was neergekomen omdat het staartstuk in de tuiglijnen was gedraaid. De politie is nog in gesprek gegaan met de vliegenier.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd