Dode na schietpartij Vredesplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een schietpartij op de Laantjesweg in Rotterdam-Feijenoord is maandagavond rond 22.30 uur een man doodgeschoten. Het slachtoffer werd voor de ingang van een flat doodgeschoten. Hulpverleners hebben de man nog gereanimeerd maar de hulp mocht niet meer baten, de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie heeft na het incident een groot gebied afgezet, wat er precies aan de schietpartij vooraf is gegaan is nog niet bekend. Medewerkers van de Forensische Opsporing doen ter plekke uitgebreid onderzoek en leggen zoveel mogelijk vast. Er is voor zover bekend nog geen verdachte van het schietincident aangehouden.

- Advertisement -

Tijdens de schietpartij waren er veel mensen op straat. Tientallen meters verderop op het Vredesplein ligt de Essalam Moskee aan het Vredesplein. Het incident gebeurde vlak voor de deur en mogelijk zijn er veel mensen getuige geweest. De politie roept getuigen op om zich te melden en eventuele videobeelden zoveel mogelijk door te sturen voor onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd