Negen uithalers aangetroffen in container Missouriweg Maasvlakte Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam Op de Delta-Terminal van de ECT aan de Missouriweg op de Maasvlakte in Rotterdam zijn maandag rond het middaguur negen uithalers in een container met hout aangetroffen. De uithalers werden aangetroffen door havenpersoneel die ze aantroffen nadat de ze zelf 112 hadden gebeld. De uithalers zouden kampen met ademhalingsproblemen. De hulpdiensten waren in groten getale aanwezig.

Twee traumahelikopters, zeker tien ambulances en de brandweer kwamen ter plaatse om de uithalers van de nodige medische hulp te voorzien. Ter plekke bleek er met hen niets aan de hand. De politie ging eerst uit van verstekelingen. Dit bleek niet het geval, na controle zijn alle negen personen als verdachte van drugssmokkel aangehouden. Op het terrein weed inmiddels ook in andere containers gekeken of er niet nog meer uithalers aanwezig waren. Deze zijn niet aangetroffen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd