Inbrekers overlopen na inbraak woning Francis Picabiastraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een bewoner van een woning aan de Francis Picabiastraat in Rotterdam Nesselande heeft vanmorgen rond 04.00 uur een inbreker weten vast te pakken nadat er een ruit was ingegooid van zijn woning. De inbreker stond op dat moment in de slaapkamer van de bewoners.

De bewoners hoorden glasgerinkel doordat er een ruit met een straatsteen werd ingegooid. De bewoner belde direct de politie en wist één van de drie verdachten vast te pakken. Deze is door de ter plaatse gekomen politieagenten meegenomen. Twee anderen verdachten, waarvan het zou gaan om twee blanke mannen in het zwart gekleed zijn nog voortvluchtig.

De bewoners van het getroffen huis hebben ruitschade, en een beschadigde vloer. Het lijkt er op dat ze niets hebben meegenomen. De politie stelt een onderzoek in en roept getuigen op. Mocht u camerabeelden hebben in de omgeving van de Francis Picabiastraat of de Kurt Witterstraat dan ontvangt de politie deze graag.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd