woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Man wordt geraakt door bloempot na ruzie Hobbemalaan Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Bij een ruzie in de Hobbemalaan liepen de gemoederen maandagmiddag zo hoog op, dat één van de twee kemphanen besloot om een bloempot te gaan gooien. Het duo kreeg ruzie waarop een vechtpartij ontstond. Agenten kwamen vervolgens met spoed ter plaatse.

Eenmaal aangekomen bleek een 54-jarige man uit Krimpen aan den IJssel gewond te zijn geraakt door een gegooide bloempot, hij liep daarbij een hoofdwond op. De politie hield een 35-jarige man uit Krimpen aan den IJssel aan als verdachte. De gewonde man hoefde niet naar het ziekenhuis.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -