Vermiste man aangetroffen in Hitlandbos Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een voorbijganger die de hond aan het uitlaten was heeft zondagavond vlak voor middernacht ter hoogte van de parkeerplaats van het Hitlandbos aan de Groenendijk in Nieuwerkerk aan den IJssel een gewonde man aangetroffen. De politie meldde aanvankelijk een steekpartij, maar hiervan blijkt geen sprake te zijn.

Het gaat  om de man van wie zijn auto in de nacht van donderdag op vrijdag op precies dezelfde plek in de Hollandsche IJssel werd aangetroffen. Van de bestuurder ontbrak op dat moment ieder spoor. De man was al twee dagen als vermist opgegeven voordat zijn auto te water raakte.

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft de man naar het ziekenhuis gebracht, hij zal hier worden gecontroleerd omdat hij vermoedelijk al enkele dagen in het bos heeft verbleven.

Remco F. Gerritsen
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd