Drie gewonden nadat vluchtauto crasht na politieachtervolging in Rijssen

Date:

Deel bericht:

Rijssen – Drie mannen zijn maandagavond gewond geraakt nadat zij tijdens een politieachtervolging met hun auto zijn gecrasht. De inzittenden gingen ervandoor nadat zij bij de grens met Duitsland een stopteken kregen van de Marechaussee. De mannen stopten niet en gingen er op hoge snelheid vandoor.

De marechaussee kreeg ondersteuning van de politie, op de Burgemeester Knottenbeltlaan in Rijssen ging het mis en raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt. Alle drie de inzittenden raakten dusdanig gewond dat ze naar het ziekenhuis zijn gebracht. Wat het drietal op hun kerfstok had is nog niet bekend. De politie doet onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd