Monsterfile na ongeval op de A15 Botlek Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Automobilisten die vanuit de Maasvlakte komen zijn waarschijnlijk niet op tijd thuis voor het avondeten. Rond kwart voor vier gebeurde er op de rijbaan richting Rotterdam nog net voor de Botlektunnel een ongeval. Vanwege het ongeval werd de rijbaan op drie rijstroken afgesloten.

Er ontstond door de afsluiting een forse vertraging. Alle randwegen rondom de A15 staan vast, navigatieapps geven aan dat de vertraging tot 180 minuten kan duren. Rijkswaterstaat twitterde dat de opruimwerkzaamheden tot 19.00 uur in beslag zullen nemen. Tot die tijd is het aanschuiven in de file.

- Advertisement -

De veroorzaker is een gekantelde aanhanger, omdat hier veel troep is verloren duurde het opruimen lang. Een speciale reinigingswagen moet eerst de weg nog schoonmaken voor deze kan worden vrijgegeven.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd