dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Vrouw overleden na misdrijf in woning Valenciadreef Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft woensdagmorgen rond 10.00 uur een overleden vrouw aangetroffen in een woning aan de Valenciadreef in de Rotterdamse wijk Oosterflank. Agenten kregen de melding dat er iets was gebeurd, ter plekke troffen zij het slachtoffer aan en een 44-jarige man in de woning.

De man is door de politie aangehouden, hulpverleners konden voor de vrouw niets meer betekenen. Wat er zich heeft afgespeeld is niet bekend. De politie houdt er sterk rekening mee dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen.

De buurt reageert geschokt op het incident, sommigen van hen voelen zich niet meer veilig. Steeds bewoners verzamelden zich op het plein en keken toe hoe medewerkers van de Forensische Opsporing in witte pakken onderzoek verrichte in het huis.


- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -