Overleden persoon gevonden op galerij van flat Lindberghlaan Den Haag

Date:

Share post:

Den Haag – Op de galerij van een flatgebouw aan de Linberghlaan in Den Haag is dinsdagavond een overleden persoon om het leven gekomen. Het slachtoffer is vermoedelijk door een geweldsincident om het leven gekomen. Gealarmeerde hulpdiensten konden het slachtoffer niet meer redden.

Waardoor het slachtoffer om het leven is gekomen is nog niet bekend. De politie kreeg een melding van een vermoedelijke steekpartij in de flat. Of het slachtoffer inderdaad door steekwonden om het leven is gekomen kon een woordvoerder van de politie nog niet bevestigen.

- Advertisement -

Het is nog niet bekend of het om een man of een vrouw gaat, ook is er nog geen verdachte in zicht. De politie is een groot onderzoek gestart om sporen te veilig te stellen. In de loop van vandaag moet er meer informatie beschikbaar komen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd