Zwaargewonde man loopt ziekenhuis uit en overlijdt in Helmond

Date:

Deel bericht:

Helmond – Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag overleden nadat hij in zwaargewonde toestand het Elkerliek-ziekenhuis was uitgelopen. De man was een uur eerder zwaargewond naar binnen gebracht, waardoor hij zijn verwondingen had opgelopen is nog niet bekend.

Het ziekenhuis sloeg rond 23.00 uur alarm dat de man niet meer in zijn ziekenhuisbed aanwezig was. Hij zou in verwarde toestand zijn vertrokken. Ruim een uur later troffen de hulpdiensten de zwaargewonde man aan op de oprit van een woning aan de President Rooseveltlaan, de woning lag op slechts enkele meters van het ziekenhuis. Reanimatie van het slachtoffer mocht niet meer baten.

- Advertisement -

De politie doet onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd